Algemene voorwaarden

Klantenservice

Voor al uw vragen of klachten kunt u terecht bij onze klantenservice.

U kunt contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Telefonisch: 070 364 99 24

Per e-mail: info@bouwplastics.nl 

Garantie

Bouwplastics garandeert dat de door haar verkochte zaken vrij zijn van materiaal-, ontwerp- en fabricagefouten gedurende een periode van 2 maanden na levering (althans gedurende een periode die door de producent van dat betreffende artikel wordt gegarandeerd).

Bouwplastics betaalt het volledige aankoopbedrag terug als de producten niet goed zijn. De consument kan Bouwplastics ook verzoeken om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende. De consument is in deze situatie gehouden de ontvangen producten direct na melding en voor rekening van de aanbieder terug te zenden.

Verzendkosten

Bouwplastics hanteerd over het algemeen EURO 10,00 aan verzendkosten. Bij orders die naar Belgie gaan kunnen wij EURO 15,00 extra berekenen. Dit hang af van de orderwaarde en de gewenste producten.

Betaalwijze

U kunt uw order op de volgende wijze afrekenen:

  • Via Ideal
  • Via vooruitbetaling (Na het verzenden van uw order wordt er een bevestiging van uw bestelling verzonden naar uw e-mail adres met daarin informatie over hoe u kunt betalen.) Ons banknummer is IBAN NL 03 RABO 0159 3062 05 en BIC RABONL2U.
  • Via betaling onder Rembours (extra kosten € 12,50)
  • Op factuur (alleen voor ingeschreven bedrijven, scholen en instanties).

Andere handige nummers:

  • KvK Haaglanden 27058383
  • BTW: NL 003055267B01

Zelf afhalen van uw bestelling

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf te komen afhalen bij onze winkel aan de Zichtenburglaan 15 (2544 EA) in Den Haag, dit kunt u aangeven in het betaalscherm (keuzerondje afhalen bij magazijn selecteren). Wij vragen u wel om even te telefoneren (070-364 99 24) of het door u bestelde artikel op voorraad is. Wij zetten vervolgens de order voor u klaar. U heeft ook de gelegenheid om in onze winkel verder te shoppen.

Algemene voorwaarden

Onze uitgebreide algemene voorwaarden zijn op deze pagina in te zien.

Persoonsgegevens en Privacy

Alle organisatie's die uw gegevens gebruiken, hebben de plicht om zorgvuldig om te gaan met uw gegevens.

Om de bestellingen die via Internet bij ons worden geplaatst goed te kunnen uitvoeren hebben wij van u enkele gegevens nodig naam,adres e-mail etc. Op het bestelformulier wordt naar deze gegevens gevraagd.

Uw gegevens worden gebruikt voor:

  • Het verzenden van de bevestiging van de bestelling per e-mail.
  • Het checken van de betalingen.
  • Het bezorgen van het bestelde.

De gegevens die u op het bestelformulier invuld worden via e-mail naar ons opgestuurd. Al de gegevens worden vertrouwlijk behandeld en veilig opgeslagen,zij worden niet aan derden verstrekt c.q. verkocht. Toegang tot uw gegevens hebben uitsluitend die personen die door Bouwplastics aangewezen zijn m.b.t. het uitvoeren van de door u aangevraagde diensten.

Levertijd

De levertijden van al onze artikelen is mits op vooraad 3 tot 5 werkdagen na bijschrijving van het factuurbedrag. Indien één of meerdere artikelen niet op vooraad zijn hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 weken. U wordt hierover geinformeerd via het door u opgegeven e-mail adres of bij voorkeur via de telefoon.